YHDISTYKSILLE JA SEUROILLE

jäsenlehden tekoa vailla?

JÄSEN- JA SEURALEHDET

Lehdet taitetaan asiakkaan toimittamalla sähköisellä aineistolla. Lehden ilme katsotaan yhdessä. Mahdolliset ilmoitukset asiakas toimittaa valmisaineistona. Jos ilmoitukset tehdään meillä, ne laskutetaan erikseen tuntihintana (á 65,-/h+alv 24%). Lehden sivujen määrä lisääntyy aina 4:llä eli sivuja on 12, 16, 20, 24, 28 jne. Hintaan kuuluu kaikki lehden tekoon tarvittavan aineistojen käsittelyt: taitto, kuvien käsittelyt, painoaineiston teko pdf-muotoon. Hintoihin sisältyy kaksi vedoskierrosta. Vedokset PDF muodossa.

12-16 sivua hinta 500,- + alv 24% (620,- sis. alv) / 20-28 sivua hinta 600,- + alv 24% (744,- sis. alv) / 32-52 sivua hinta 850,- + alv 24% (1054,- sis. alv)

Jos haluat, voimme kysyä tarjousta myös lehden painatukseen. Hinta riippuu sivujen määrästä ja paperinlaadusta.

Myös osoitteet ja postitus on mahdollista ostaa lisäpalveluna.

AINEISTO-OHJEET
lehden tekoon

Tekstit:
Tekstit toimitetaan sähköisesti, mistä tekstit saadaan kopioitua taittoon. Miellään esim. word tai teksturi. Ei kuvana mistä tekstejä ei saada kopioitua. Kuvien kuvatekstit tulee myös laittaa selkeästi, niin että tiedetään mihin kuvaan kuvateksti tulee esim. kuvan tiedoston nimi ja teksti yhdistettynä.

Kuvat:
Kuvat tulisi toimittaa mahdollisimman suurena tiedostokokona, jotta kuvat eivät jää epäselviksi. Lehdissä optimi kuvakoko 300 dpi, minimi 250 dpi kun kuva on taitossa 1:1. Nettikuvat (72 dpi) eivät ole painokelpoisia. Toimita kuvat EPS-, TIFF-, PSD- tai JPG –formaatissa. Asiakas/aineistontoimittaja vastaa kuvien julkaisu- ja käyttöoikeuksista.

Valmisaineistot / valmiit ilmoitukset:
Valmista aineistoa ei muokata lehdessä, vaan se julkaistaan sellaisenaan. Valmisaineistot ovat PDF-tiedostoja jotka on tehty Adobe Acrobat Distillerillä (Acrobat6, versio 1.5 ilman väriprofiilia). PDF-tiedosto 1:1 koossa. Tiedostoon on sisällytetty kuvat, tekstit, grafiikat ja fontit. Kuvien resoluutio min. 250 dpi, viivakuvat 600-1000 dpi. Kokonaisvärimäärä max 240 %. Värit CMYK-tilassa, ei rekisteröintimustaa. Ei leikkuumerkkjeä.

Paperi ja painatus määrittävät käytettävän ICC-profiilin kuviin ja valmisaineistoon.