PALVELUT

löydetään luova ratkaisu tarpeisiisi

GRAAFIsta SUUNNITTELUa
– VISUAALISTA VIESTINTÄÄ

Suunnittelemme ja toteutamme visuaalista viestintää moneen eri mediaan. Yrityksen tai tuotteen ulkoasu vaikuttaa merkittävästi siitä syntyvään mielikuvaan. Typografialla, sommittelulla ja värimaailmalla pystytään luomaan onnistunutta viestintää. Jos tarvitset logoa tai yritysilmeesi uusintaa tai ihan uutta ilmettä kokonaan – teemme sen mielellämme.

PRINTTIAINEISTOT
– PAINOKELPOISET PDf-TIEDOSTOT

Toteutamme ja teemme sinulle valmiin painoaineiston painoon – jo yli 35 vuoden kokemuksella. Esitteet, kutsut, julisteet, flyerit, ulkomainonta, ilmoitukset, ruokalistat, lomakkeet, käyntikortit, graafiset ulkoasut, lehtien ja julkaisujen taitot, messuosastot, pakkaussuunnittelu, logot, jne.

Valmiita painotuotteita erilaisiin juhliin löydät osoitteesta kisunprinttipaja.fi. Käy tutustumassa valikoimaan. 

JÄSENLEHDET – SEURALEHDET
– TAITOT

Meiltä saat toivomustesi mukaisesti toteutettuna erilaiset seurojen jäsenlehdet taitettuna valmiiseen painoaineistoon. Katso hinnat jäsenlehdille. Voit tilata myös avaimet käteen pakettina, jolloin hoidamme kokonaisuudessaan painotarjoukset, painatuksen ja postituksen. Kysy niin annamme sinulle tarjouksen “avaimet käteen” paketista.

PAKKAUSSUUNNITTELU
– ERILAISILLE MATERIAALEILLE

Meillä on vuosien kokemus erilaisista pakkausmateriaalien suunnittelusta ja painoaineiston teosta. Olemme tehneet juomapulloja, hanapakkauksia, perunapusseja, perunalaatikkoja, auton teippaus aineistoja ym. hyvin erilaisia suunnitteluja ja toteutuksia.

DIGITAALINEN AINEISTO
– STAATTISTA TAI LIIKKUVAA AINEISTOA

Digitaalinen mainonta ja aineiston teko. Kaikkea ei itse ehdi tehdä ja laadukasta jälkeäkin pitäisi saada. Meidän kauttamme saat nettiin toimivat bannerit ja kuvatiedostot ym. digitaalisen materiaalin. Bannerit esim. Facebookiin ja Instagramiin, nettisivuille, uutiskirjeeseen, digitaaliset esitteet ja -lehdet, kuvien muokkaamiset ja tuotekuvat esim. nettisivuille tai verkkokauppaan jne. Teemme myös pienimuotoisesti animointia.

KUVANKÄSITTELY
– RATKAISUT KUVIEN MUOKKAAMISEEN

Haluat painotuotteeseesi tai nettisivuille kuvan, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle. Kuvia on helppo hankkia kuvapankeista, mutta jos kuvaa täytyy korjata, vaihtaa värejä tai esim. yhdistää kaksi kuvaa toisiinsa, silloin tarvitaan siihen sopivat ohjelmat esim. Adobe PhotoShop tai Illustrator. Tämän palvelun voit saada meiltä.